Kopparbergs Bryggeri AB


Sammanfattning

Kopparbergs Bryggeri AB är inte bara en ledande producent av cider och öl i Sverige, utan också en förebild i innovation och hållbarhet.

Bokslut och nyckeltal

Om du vill se bolagets senaste bokslut med mera så rekommenderar vi att du besöker Bolagsverket.


Om företaget Kopparbergs Bryggeri AB

Kopparbergs Bryggeri AB, beläget i hjärtat av Sverige, är synonymt med landets framstående dryckeskultur. Bryggeriet, känt för sina ciderprodukter och öl, är mer än bara en framträdande producent – det är ett riktmärke för svenska traditioner och innovationer.

Kopparbergs Bryggeri ligger i den pittoreska staden Kopparberg i regionen Bergslagen. Företaget grundades 1882 och har sedan dess utvecklats till att bli en ledande producent av cider i Sverige. Dess historia är djupt rotad i lokalsamhället och återspeglar den djupgående tradition av dryckesproduktion som finns i regionen.

Kopparbergs Bryggeri tillverkar en mängd olika produkter, men det är kanske mest känt för sin signaturdryck - Kopparberg Cider. Denna fruktiga och förfriskande dryck tillverkas av jästa päron och äpplen och kommer i en rad smaker, bland annat vilda bär, päron och äpple. Drycken är berömd för sin söta, men balanserade smakprofil och den sprudlande finishen, vilket gör den till en favorit bland ciderälskare världen över.

Företagets filosofi kretsar kring en stark tro på kvalitet och innovation. Genom att ständigt sträva efter att förbättra och diversifiera sina produkter har Kopparbergs Bryggeri etablerat sig som en pionjär inom dryckesindustrin. Detta kan ses i företagets utveckling av sin alkoholfria produktlinje, som erbjuder kunderna en smakfull, men alkoholfri alternativ.

I miljöfrågor har Kopparbergs Bryggeri även visat sig vara en föregångare. Företaget har förbundit sig att minimera sin påverkan på miljön genom olika initiativ, bland annat genom att satsa på förnybara energikällor och minska vattenförbrukningen i sin produktion.

Kopparbergs Bryggeri har överlevt och blomstrat trots olika utmaningar genom åren. Företagets framgång ligger i dess förmåga att kombinera traditionell hantverksskicklighet med modern teknologi och innovativa metoder. Dessutom har företaget aldrig svikit sin kärnvärdering - att producera högkvalitativa drycker som folk njuter av.

Ett besök på Kopparbergs Bryggeri ger en inblick i hur företaget har bibehållit sin unika charm och autenticitet samtidigt som det har anpassat sig till det moderna samhällets krav. De som har besökt platsen vet att bryggeriet inte bara tillverkar drycker, det är också en plats där historiska anekdoter, hantverksskicklighet och samhällsstolthet flätas samman.

Kopparbergs Bryggeri är en skatt för den svenska dryckesindustrin och en förebild för företag i hela världen. Genom att ständigt föra sin tradition vidare och skapa unika, högkvalitativa produkter bekräftar Kopparbergs Bryggeri sitt förtroende för svensk dryckeskultur och dess framtid.