Svenska Fönster AB


Sammanfattning

Svenska Fönster AB, med rötter i Edsbyn, är en ledande aktör inom svensk fönstertillverkning, kända för sin innovation, kvalitet och hållbarhetsengagemang.

Bokslut och nyckeltal

Om du vill se bolagets senaste bokslut med mera så rekommenderar vi att du besöker Bolagsverket.


Om företaget Svenska Fönster AB

Svenska Fönster AB: Ledande inom svensk fönstertillverkning

Svenska Fönster AB är ett svenskt företag som sedan dess grundande har blivit en framstående aktör på fönstermarknaden. Bolaget, vars huvudkontor ligger i Edsbyn i Hälsingland, har lång erfarenhet av att tillverka kvalitativa fönster och dörrar.

Sedan starten har Svenska Fönster AB lagt stor vikt vid innovation och utveckling. Med en skarp blick på framtiden har företaget kunnat skapa produkter som inte bara uppfyller dagens krav på energieffektivitet och funktion, utan också sätter nya standarder för branschen.

En av de mest framträdande aspekterna av Svenska Fönster AB:s verksamhet är deras engagemang för hållbarhet. Företaget arbetar konstant för att minimera sin miljöpåverkan och har vid flera tillfällen blivit belönade för sina insatser inom miljöområdet. Företagets hållbarhetsstrategi omfattar hela kedjan, från råvaruinköp till produktion och återvinning, vilket gör att varje fönster och dörr som lämnar fabriken bidrar till en mer hållbar framtid.

Vad gäller sortimentet så erbjuder Svenska Fönster AB en rad olika fönster- och dörrlösningar, designade för att passa olika typer av byggnader och preferenser. Oavsett om kunden efterfrågar traditionell charm eller modern design, finns det produkter som passar.

Dessutom är bolagets kundservice en annan stark punkt. Från den första kontakten till eftermonterings-support, fokuserar Svenska Fönster AB på att erbjuda en personlig service och att tillgodose kundens alla behov. Detta har bidragit till att företaget har en stark position på marknaden och uppskattas av såväl privatpersoner som större byggföretag.

Svenska Fönster AB:s framgångar kan också delvis tillskrivas deras anställda. Med hög kompetens och en stark passion för hantverket, är det personalen som ser till att företagets produkter alltid håller högsta möjliga kvalitet.

Som ett ledande företag inom svensk fönstertillverkning, har Svenska Fönster AB spelat en stor roll i att forma den svenska byggnadsmarknaden. Med fokus på hållbarhet, innovation och kvalitet, fortsätter de att skapa produkter som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också bidrar till en bättre och mer hållbar framtid.

Framtiden för Svenska Fönster AB ser ljus ut, med planer på fortsatt expansion både inom och utanför Sverige. Med en stark position på marknaden, en hållbar affärsmodell och en passionerad personalstyrka, kommer Svenska Fönster AB utan tvekan att fortsätta att vara en ledande aktör inom fönster- och dörrbranschen.